Ягоди Годжі (100грам)
Ягоди Годжі.
Дослідження ягід годжі ще не завершені, однак вже виявлено їх унікальний склад. Плоди дерези містять такі корисні речовини:
Антиоксиданты (замедляют старение);Все витамины группы В (источники энергии и бодрости);Витамин С (содержание превышает количество витамина в цитрусовых в 500 раз);Витамин Е (не характерен для состава ягод и фруктов, ягоды годжи являются практически единственным исключением);Селен и германий (необходимы для нормального роста и здоровья волос и ногтей);Более 20 микроэлементов;Линолевая кислота (укрепляет мышцы, улучшает сердечную деятельность);Полисахариды (улучшают мозговую деятельность);Почти 20 аминокислот, половина из которых жизненно необходимых человеку;Глютен (больше, ніж у злакових культурах);Бета-ситостерин (речовина, знімає запалення і зміцнює імунітет);Жирні кислоти (підтримують серцеву діяльність і здоров'я нервової системи);Бетаїн (захищає клітини від надмірної втрати вологи, підтримує тонус шкіри);Cyperone (нормалізує роботу кровоносної системи і підтримує здоров'я органів малого тазу у жінок);Solavetivone (речовина, що володіє потужними протигрибковими і антибактеріальними властивостями);Physalein (природний склад, здатний активно боротися з раковими клітинами, запобігаючи розвиток онкологічних захворювань). В одній порції ягід годжі (30 грамів) міститься білок, клітковина, півтори добових норми вітаміну А, одна десята добової норми заліза. Примітно, що 100 грамів плодів дерези містять у півтора рази більше вітаміну С, ніж така ж кількість лимона. Таким чином, можна віддати перевагу кислого лимона жменю солодких ягід годжі.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Китай |
Вага | 100 г |
- Ціна: 70 ₴/упаковка