Насіння Чіа,1 кг
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Крім великої кількості корисних речовин, насіння чіа — чудова кулінарна домішка. Вони надають хрусткий контраст стравам, згущують воду, молоко, соки та інші рідини. Їх також додають у йогурти, збиті напої, домашнє морозиво.
З насіння отримують борошно та олію, які традиційно використовують у мексиканській кухні, а також у США та деяких країнах Латинської Америки.
Гель, приготований із суміші насіння чіа з водою, може бути використаний практично в будь-якій страві як замінник яєць. Для цього необхідно змішати 1 ст.л. подрібненого насіння з 3 ст. води та залишити суміш настоюватися на 15 хвилин. Отримана суміш еквівалентна 1 яйцю
Вплив насіння чіа на здоров'я
- Є джерелом антиоксидантів.
- Стабілізують рівень глюкози в крові.
- Мають протизапальну дію.
- Підтримують нормальне травлення, очищають від токсинів, захищають від виникнення ракової пухлини товстої кишки, нормалізують мікрофлору кишківника.
- Зміцнюють суглоби, кістки та зуби.
- Заспокоюють нерви та поліпшують настрій.
- Полегшують головний біль, покращують кровообіг у мозку.
- Зміцнюють імунітет і стійкість до застуди та ГРЗ.
- Нормалізують тиск, зміцнюють судини.
- Дають енергію, підвищує витривалість.
- Чинять легку омолоджувальну дію.
- Розріджують кров.
- Застосовуються профілактики м'язових судом.
- Покращують сон.
- Допомагають під час боротьби з раком, руйнуючи злоякісну пухлину та відновлюючи здорові клітини.
- Прискорюють загоєння ран.
- Знижують апетит і почуття голоду.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Уругвай |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Фасовані |
- Ціна: 260 ₴