В'ялена журавлина.
Протягом тривалого часу вона абсолютно не втрачає свої смакові і корисні властивості. Цей смачний продукт широко застосовується в народній медицині. Головним чином, її рекомендують вживати при наявності захворювань нирок, печінки і підшлункової залози, ревматизмі, лихоманці, асциті, гіпертонії й хворобі Адіссона. ✔Крім того, для в'яленої журавлини характерні протизапальні, антисептичні, жарознижуючі, антисклеротичні, протицинготні і гіпотензивні.
Позитивний вплив цієї ягоди на організм важко переоцінити:
- онкопротекторні ефект – инактивируя вільні радикали, антиоксиданти перешкоджають утворенню пухлин;
- флавоноїди допомагають вивести з організму шкідливий холестерин, очищаючи і зміцнюючи судини;
- сушені ягоди журавлини допомагають при лікуванні запалення сечовивідних шляхів, особливо вони ефективні при циститі;
- харчові волокна допомагають налагодити роботу травного тракту.
- вона покращує роботу суглобів, служить профілактикою остеопорозу, зміцнює нігті і волосся;
- відмінний профілактичний засіб проти карієсу;
- має антибіотичну і противірусним ефектом, тому вона корисна при застуді і грипі;
- рятує від варикозу і не дає утворюватися тромбам;
- приводить в норму згортання крові;
- зміцнює нервову систему.
Як і будь-який інший продукт, сушену журавлину потрібно вживати в помірних кількостях. Абсолютно протипоказана вона тільки тим, у кого на цю ягоду алергія. Не слід давати маленьким дітям, хворим на стадії загострення виразкової хвороби, при гастриті з підвищеною кислотністю шлункового соку.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Культура | Журавлина |
- Ціна: 320 ₴