Папая червона "бруси"
У процесі висушування папаї, звичайно ж, втрачається частина корисних вітамінів, але все ж сухофрукти з плодів плодового дерева (як його ще називають), зберігають свої якості. Здатність спалювати жири та досить велика кількість ферментів усе ж залишаються в сухофруктах.
💥А ще це натуральний продукт без барвників, нітритів і штучних добавок. До того ж у сухому фрукті зберігаються корисні мікроелементи, кальцій, залізо та цинк.
Корисні властивості цукатів із папаї пов'язані з тим, що це натуральний продукт, який навіть після відварювання в цукровому сиропі зберігає багато цінних якостей свіжого плоду. Звичайно, сирій папаї цукати не конкурент, але як солодка заміна цукеркам, , а також чипсам і сухаркам для перекусів — дуже непоганий варіант.
У цукатах папаї багато вітамінів. У них представлений майже весь вітамінний ланцюжок від А до Е (особливо багато аскорбінової кислоти та вітамінів групи В). З мікроелементів можна виділити кальцій, залізо, цинк. Є також глюкоза, фруктоза, корисні мінеральні речовини і рослинні ферменти.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Тип продукції | Цукати |
Культура | Папайя |
- Ціна: 280 ₴