Мигдаль смажений 250 грамів
110 ₴
- Готово до відправки
- Код: о.9
+380957556128
- +380 (95) 755-61-28Менеджер
- +380 (67) 077-63-13Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Мигдаль смажений.. Насправді мідідаль — це кісточка дерева загону сливових. Але так уже повелися, що ми вважаємо його горіхом. Має масу корисних властивостей, має свій неповторний смак і аромат.Вкусень у випічці та як самостійний продукт.
- Мигдаль — це багате джерело рослинного білка. Вегетаріанці та люди, вимушені відмовитися від споживання м'яса та молочних продуктів за медичними показаннями, можуть використовувати плоди цієї рослини для поповнення запасів білкових сполук в організмі.
- У народній медицині ядра мигдальних горіхів використовують як загальнозміцнювальний засіб.
- Мигдаль — це багате джерело антиоксидантів. Щоденне споживання в їжу мигдальних горіхів запобігає занадто ранньому старінню клітин, захищає їх від пошкодження вільними радикалами, мінімізує ризик розвитку доброякісних і злоякісних пухлинних новоутворень.
- З'єднання, наявні в складі мигдалю, сприяють видаленню піску з тканин нирок. Плоди цієї рослини та страви, приготовані на їхній основі, рекомендовані людям, які страждають на ниркову хворобу.
- Мигдаль і страви на його основі мають жовчогінні властивості.
- Речовини, наявні в складі ядер мигдалю, позитивно діють на роботу селезінки та печінки.
- Водний настій, приготований на основі мигдального макухи, використовують як заспокійливий і знеболювальний засіб у разі болів у зоні шлунка або кишківника.
- У складі мигдалю є речовини, які позитивно впливають на функціонування системи кровотворення. Тому особам, які страждають від немовляти, рекомендують з'їдати по кілька плодів цієї рослини щоразу після приймання їжі.
- Мигдаль — це природний анальгетик.
- У складі мигдальних ядер є сполуки, що мають протисудомні властивості.
- Мигдаль є найефективнішим засобом боротьби з захворюваннями, що розвиваються на тлі високої кислотності шлункового соку. Для лікування патологій, що належать до зазначеної групи, мигдальні горіхи приймають за такою схемою: перші 3 дні — по 10 ядер щоразу перед прийманням їжі, наступні 7 днів — по 20 ядер вранці на порожній шлунок.
- Щоденне споживання мигдалю та страв, приготованих на його основі, допомагає підвищити мозкову активність, поліпшити пам'ять, підвищити концентрацію уваги.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Тип обробки | Смажений |
- Ціна: 110 ₴