Мигдаль золотий сирої 500 грам
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Мигдаль золотий.. насправді,мигдаль - це кісточка дерева загону сливових. Але так уже повелося,що ми вважаємо його горіхом. Володіє масою корисних властивостей,має свій неповторний смак і аромат.Смачний у випічці і як самостійний продукт.
- Мигдаль багатий рослинним білком. Вегетаріанці і люди, вимушені відмовитися від споживання м'яса і молочних продуктів за медичними показаннями, можуть використовувати плоди цієї рослини для поповнення запасів білкових сполук в організмі.
- У народній медицині ядра мигдалевих горіхів використовують як загальнозміцнюючий засіб.
- Багате джерело антиоксидантів. Щоденне споживання в їжу мигдалевих горіхів запобігає раннє старіння клітин, захищає їх від пошкодження вільними радикалами, мінімізує ризик розвитку доброякісних і злоякісних пухлинних новоутворень.
- Мигдаль та страви на його основі мають жовчогінні властивості.
- Речовини, що присутні у складі мигдалю, позитивно діють на роботу печінки
- У складі мигдалю присутні речовини, що надають позитивний вплив на функціонування системи кровотворення. Тому особам, які страждають від недокрів'я, рекомендують з'їдати по кілька горішків, після прийому їжі.
- У складі мигдалевих ядер присутні сполуки, які мають протисудомні властивості.
- Щоденне споживання мигдалю і страв, приготованих на його основі, допомагає підвищити мозкову активність,підвищити концентрацію уваги і поліпшити пам'ять.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Вага | 500 г |
- Ціна: 250 ₴