Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Урюк узбецька
Урюк займає перше місце серед продуктів за вмістом калію, її рекомендують вживати для профілактики виникнення серцево-судинних захворювань і після перенесених інфарктів і інсультів. Продукт також містить: вітаміни А, В1, В2, С, РР, а також потрібні організму людини мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, залізо, фосфор і натрій. Завдяки наявності клітковини, урюк має властивість стабілізувати діяльність ШКТ, бореться з запорами, в тому числі і хронічними. Курага ефективно виводить токсини і шлаки з організму, сприяє очищенню печінки. Суміш урюку, чорносливу, волоських горіхів і меду – відмінний вітамінний засіб для підтримки імунітету.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Узбекистан |
Культура | Абрикос |
Тип | Вагові |
- Ціна: 280 ₴