Інжир цілий. Коробка 1 кг
Інжир цілий, натуральної сушки.
Плоди інжиру мають відхаркувальну, проносну, протизапальну і дезінфікуючу дію. Допомагають при захворюваннях горла і каменях у нирках. крім того в інжирі міститься триптофан - речовина, яке необхідно для хорошого функціонування головного мозку. Також інжир є хорошим джерелом калію, мінералу, який допомагає контролювати кров'яний тиск. Завдяки високому вмісту в плодах харчових волокон і клітковини, інжир вважається ефективним продуктом для схуднення і нормалізації ваги.
Користь в'яленого інжиру для організму
Фиговое дерево растет в областях с субтропическим климатом. Его плоды называют смоковницей или инжиром. В свежем виде они сохраняют свой вкус и полезные свойства не более 3 дней. Поэтому чаще всего инжир встречается в сушеном виде. Он ценится за содержание следующих веществ:
- клетчатка;
- марганец;
- фицин;
- кальций;
- жирные полиненасыщенные кислоты;
- дубильные вещества;
- натрий;
- антиоксиданты;
- фруктоза и глюкоза;
- пектины;
- бета-каротин.
За рахунок вмісту фруктози, продукт швидко поповнює запас енергії в організмі. При постійній присутності в раціоні він допомагає підтримувати на належному рівні кількість гемоглобіну, що актуально при залізодефіцитній анемії. В'ялений інжир цінують і за вміст триптофану. Ця речовина бере участь у продукуванні мелатоніну, який відповідає за якість сну.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Іран |
Вага | 1000 г |
Культура | Інжир |
Ціна за 1 кг | 200 |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | в'ялені |
- Ціна: 320 ₴