Чорнослив Узбекистан
Чорнослив Узбекистан.
Дуже чорнослив корисний при анемії і авітамінозі. Чорнослив має антибактеріальну властивість, тому його рекомендується приймати замість шкідливих хімікатів при інфекційних захворюваннях та інших захворюваннях. Чорнослив корисний при захворюваннях ШКТ. За допомогою цього сухофрукта можна вилікувати запори – всього 5-6 ягід в день, і проблема вирішена. Втім, чорнослив корисний при будь-яких дискомфортних відчуттях в шлунку. Крім того, чорнослив має жовчогінну та сечогінну дію, і ефективно очищає організм. Регулярно вживаючи в їжу чорнослив, можна значно знизити ризик виникнення гіпертонії, захворювань серця, шлунково-кишкового тракту.
А ще чорнослив збільшує секрецію шлункового соку та підвищує апетит, тому його часто включають в дієти, спрямовані на збільшення ваги. При вживанні чорносливу нормалізується обмін речовин і відбувається загальне зміцнення організму. Про користь чорносливу і його здатності зберігати свіжість і збагачувати смак м'ясних страв добре відомо багатьом господиням, які використовують цей сухофрукт для приготування апетитних і пікантних страв. Справді, неможливо встояти проти запеченої баранини і телятини, кролятини і птиці, просоченої кислувато-солодким присмаком і п'янким ароматом чорносливу, проти тане у роті ласощі – чорносливу в шоколаді, проти смачних компотів, киселів і коктейлів... Будь-яку страву, в складі якого є чорнослив, стає справжньою прикрасою святкового столу.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Користувацькі характеристики | |
Культура | чорнослив |
Тип продукції | в'ялені |
- Ціна: 210 ₴/кг