Кулінарія з мускатним горіхом
У цій зоні мускатний горіх застосовують повсюдно — додаючи його и в м'ясні бульйони, і в солодощі. Яблучні пироги, шоколадні вироби, варення, фруктові торти, компоти, соуси, супи, другі страви з овочів, круп і бобових — во всіх цих страв мускатний горіх може стати незамінним компонентом. Цей горіх чудово поєднується з томатами, чому його можуть додавати в томатний сік. Він доповнює смак брюсельської та кольорової капусти, спаржі, моркви, цибулі-порея та шпината. Мускатним горіхом добре ароматизувати спиртні напої (вино, пунш, коктейлі), молочні безалкогольні напої та какао. Смак мускатного горіха розкривається поступово, а його слабо пряний аромат чути відразу.
Мускатним горіхом і кольору здалюють сири та сир. А ось з ніж вони не поєднуються, так це з макаронними виробами та грибними стравами. Безпечна і рекомендована норма вживання мускатного кольору та мускатного горіха становить на одну порцію не більш ніж 0,1 грама. Мускатний горіх застосовують і у харчовій промисловості — його додають у разі консервування, у зокрема, копчення, риби та для приготування відомої суміші "карі".
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Мускатний горіх |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 850 ₴