Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
В кулінарії лавровий лист вельми широко використовується як ароматна приправа, яка до того ж є корисною для організму людини. Лавровий лист додають найрізноманітніші кулінарні страви: у соуси, супи та борщі, різноманітні бульйони та маринади. Його використовують також і під час приготування м'ясних і рибних страв, а також кислих і солоних. Усі ми бачили та знали з дитинства, що лавровий лист також як прянощі використовують під час консервації патисонів, огірків, капусти, помідорів, кабачків, буряків. Лавровий лист надає особливого приємного смаку й аромату гуляшу, стилю, різних соусів.
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Лавровий лист |
Вага | 100 г |
- Ціна: 40 ₴