Орегано — це пряна трава, корисна і запашна приправа середземноморської кухні. Його також називають мислцем і деколи порівнюють з майораном. Використовуються для поліпшення аромату страв з м’яса, риби та салатів.
У кулінарії ореєстровано — Це базова спеція, вона широко використовується в грецькій, італійській, середземноморській та турецькій кухні, також ця приправа входить до складу деяких сумішей прянощів, наприклад, тих самих « прованських трав».
У що ще можна додати орегано? Душіца дуже добре поєднується з смаком супів, овочівних салатів (особливо зі свіжими томатами), рибних і м’ясних страв. Орегано — це чудовий вибір для омлету и як приправа для Кухня з картоплі. У соусах, як - от холодних, так і гарячих, смак і аромат добре розчиняється. Часто використовують для заправки солені та марінадів, як приправи у начинках для випічки та фаршированої риби, а також ця пряність гармонійно доповнює смак страв з шампіньйонів. Ще зареєстровано для ароматизації води, вермутів і лікерів.
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Орегано (материнка) |
Вага | 100 г |
- Ціна: 19 ₴