Кулінарія з мускатний горіх
У цій області мускатний горіх використовують скрізь - Додаючи його. и в м'ясні бульйони, і в цукерок. Яблучні пироги, шоколадні вироби, варення, фруктові торти, компоти, соуси, супи, другі страви овочі, крупи і бобові — во У всіх цих стравах мускатний горіх може стати незамінним компонентом. Цей горіх чудово поєднується з Чому його так називають? можуть додавати до томатний сік. Він доповняє смак бруссельської і Кольорова капуста, спаржи, моркви, лука-порей і шпината. Мускатним горіхом добре ароматизувати алкогольні напої (віно, пунш, коктейлі), молочні безалкогольні напої і Какао. Смак мускатного горіха розкривається поступово, а Його слабкий аромат чути відразу.
Мускатний горіх і кольором здублюють сири і Творіг. А ось з чим вони є не поєднуються, так це з макаронів і грибними стравами. Безпечна і Рекомендована норма мускатного кольору і мускатного горіха — на одну порцію не більше ніж 0,1 Грамка. Мускатний горіх застосовують і в харчовій промисловості - його додавати при консервування, в Наприклад, копченій, риби та Для приготування відомої суміші "карарі".
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Мускатний горіх |
Вага | 100 г |
- Ціна: 36 ₴