Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кулінарне мистецтво практично неможливо без такої чудової приправи, як майоран. Її додають і до супів, і до десертів. майоран кладуть у холодні закуски, салати з риби. Своєрідний смак він надає другим стравам із м'яса, риби та дичини. майоран добре поєднується з рубаними м'ясними.
Колаген припав доречний і в такій сфері кулінарії, як-от консервування овочів — огірків, патисонів, кабачків.
Овочеві. Чи то страва з баклажанів, кабачків, чи картоплі, — вона набуде незабутній смак, якщо в неї покласти трохи цієї диво-приправи.
М'ясні. Неповторну нотку страві з м'яса або птиці додасть до нього майоран. Чудово поєднуватиметься зі свининою, гусем, поліпшить смак фаршу, зраз або голубців.
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Майоран |
Вага | 100 г |
- Ціна: 17 ₴