Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Агар-агар найчастіше використовують для виготовлення мармеладу, зефіру, пташине молоко, желе, суфле, для отримання м'ясних і рибних страв, для виготовлення морозива, соусів, марінадів, а також для освітлення напоїв.
Агар-агар натуральний продукт, багатий залізом і йодом, також має антибактеріальну властивість, яка сприяє довгому хрунуванню страв. Не має запаху і смаку найчастіше трапляється в порошкі, який не розчиняється у холодній воді. Потрібно розчиняти у воді температурою 90-100 градусів. Застигає при температурі 40 градусів, а повністю утворюється у нежальну консистенцію у охолодженому вигляді нижче 30 градусів за Цельсієм.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
- Ціна: 95 ₴