Опис
Інформація для замовлення
Олія з виноградних кісточок Costa d'Oro є легкою і ніжною, підходить для всіх приправ і страв, зберігаючи їхній природний смак. Рекомендується для споживачів, які мають дотримуватися дієти. Він багатий на незамінні жирні кислоти, особливо Омега 6.
Виноградна олія виготовляється з кісточок елітних сортів винограду методом пресування (холодний віджим), щоб олія не втратила всіх своїх якісних властивостей і набуло багатого аромату.
Олія вирізняється золотисто-зеленоватим кольором і має пряний аромат, що схожий на смак горіха.
Де використовується:
Виноградна олія чудово підкреслює смакові якості м'ясних страв, салатів, а також риби. Стійкість до високої температури (до +216 °C) дає змогу використовувати олію для смаження як овочів, так і м'ясної продукції.
Дуже часто його використовують як косметичний засіб для догляду за шкірою обличчя та волосся. Виноградна олія зміцнює кутикулу волосяного покриву, сприятливо впливає на стан шкіри, допомагає знизити рівень холестерину в організмі.
Склад: олія видобута з виноградних кісточок
% кислотності: не більш ніж 0.3
Енергетична цінність: 3404 Дж / 828 ккал
Харчова цінність: білки 0 г, вуглеводи 0 г, жири 92 г (з яких насичені 10 г, трансжири 1 г), вітамін Е 23 мг
- Ціна: 180 ₴