Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Джекфрут – унікальний плід: найбільший у світі національний фрукт Бангладеш. Сама рослина відома ще як індійське хлібне дерево. У XIX столітті його стали активно культивувати на Ямайці. Цвіте дрібними суцвіттями, з яких потім з'являються плоди значного розміру і ваги (понад 3 кг!). Як правило, хлібне дерево плодоносить протягом 9 місяців. Врожайність – понад 500 плодів на рік! Крім екзотичної «зовнішності», джекфрут цікавий своїми поживними і корисними властивостями. У плодах міститься близько 40% вуглеводів (крохмалю), тобто більше, ніж у хлібі. З цієї причини, а також через дешевизну в Індії, наприклад, джекфрут називають «хлібом для бідних». Продукт містить калій, магній, кальцій, мідь та інші корисні мінеральні речовини. А також вітамін С, В6, холін і фолієву кислоту. Завдяки наявності фитонутриентов (ізофлавоноїдів, сапонінів і лігнанов) продукт володіє протираковими властивостями. Справа в тому, що ці речовини уповільнюють виродження здорових клітин, сприяють омолодженню і перешкоджають виникненню ракових. Цей органічний продукт повністю відповідає сучасним стандартам екологічної безпеки. Харчова цінність 100 г:калорійність – 95 кКал, білки – 1,7 г, жирів – 0,6 г, вуглеводи – 23,3 гС ніж поєднується Чудовий смак сушеного джекфрута дозволяє використовувати його як самостійне ласощі, а також в якості добавки до каш, десертів, як «щось смачненьке» до чаю. Цікаво, що цей продукт знижує дію алкоголю, тому допомагає зберегти тверезу голову під час застілля.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Вага | 500 г |
Тип продукції | Сушені |
- Ціна: 225 ₴