Дієтичний рис басматі. Рекомендується вживати людям, хворим діабетом, так само тим, хто дотримується дієти, і людям, які страждають ожирінням.Індійський пропарений рис басматі. Володіє насиченим смаком і дивним ароматом.
Рис басматі містить масу корисних речовин – фолієву кислоту, клітковину, амінокислоти, крохмаль, залізо, фосфор, калій, тіамін, рибофлавін і ніацин.
Він покращує перистальтику кишечника, сприяє виведенню токсинів і шлаків з організму, нормалізує рівень цукру і холестерину!
Рис басматі володіє вишуканою формою і приємним ароматом. З усіх сортів зерна рису басматі найтонші і найдовші, смак дуже ніжний, а у вже приготованого басматі з'являється тонкий запах горіха і розсипчаста структура.
Готувати басматі дуже просто і досить швидко – треба тільки покласти рис в ємність з гарячою водою, додати трохи оливкової олії і щіпку солі. Проварити рис 5-10 хвилин, після чого зняти з плити, і ще хвилин 20 дати постояти – тільки після цього страву можна подавати на стіл.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Користувацькі характеристики | |
Вид рисовой крупы | Басмати |
Форма риса | Длиннозерный |
- Ціна: 85 ₴